urgències dentals durant coronavirus dentals coronavirus

URGÈNCIES DENTALS DURANT EL PERÍODE DE CONFINAMENT PER CORONAVIRUS

A causa de l’estat d’emergència sanitària en el qual ens trobem per culpa del CORONAVIRUS, i per tal de seguir donant atenció als nostres pacients, Clínica Dental Can Parellada posa a la seva disposició un equip de professionals que seguirà cobrint les urgències dentals (dolor, fractures o reparacions).

Seguint la recomanació del COEC (Col·legi Oficial d’Odontòlegs de Catalunya), a la nostra clínica dental només es realitzaran serveis d’urgències. Les visites que ja estaven programades, s’aniran reprogramant per a una nova data.

Hem activat totes les mesures i protocols recomanats pel Ministeri de Sanitat, així com pels organismes internacionals com l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Les urgències dentals que siguin ateses per Clínica Dental Can Parellada es realitzaran de la següent manera:

  • S’organitzaran de forma esglaonada, evitant la concentració de pacients en el mateix lloc, reduint al mínim la probabilitat de propagar el virus. Per aquest motiu és imprescindible que truqueu prèviament per telèfon al 93 731 78 20 o contacteu por missatges de Whatsapp al 608 29 79 49.
  • Estem preparats per atendre’l amb la màxima seguretat: tot l’equip farà servir mesures de protecció necessàries per garantir la seguretat als nostres pacients i al nostre equip, com són les ulleres protectores, mascareta, guants i gorro com a elements barrera, molt útils per evitar el contagi del coronavirus entre professional-pacient i viceversa.

En cas de necessitar un servei d’urgències dentals i presentar febre, tos o malestar general, si us plau, NO acudeixi a la clínica dental sense haver-nos avisat prèviament per telèfon, per així poder prendre les mesures oportunes.

Amb totes les recomanacions amb relació a les mesures d’higiene, desinfecció i esterilització, el nostre equip de professionals que cobreix les urgències dentals estarà complint, com sempre, amb els protocols de seguretat.

Amb la col·laboració de tots, farem front al Coronavirus.