gran equip en odontopediatria

Som un equip format i especialitzat en odontologia infantil, composat per la Doctora Cristina Guijarro i per l’especialista en sedació pediàtrica, el Doctor Joan Marco.

Estem familiaritzats amb el maneig del comportament dels nens i les tècniques per reduir l’ansietat i la por que pugui provocar la visita al dentista. D’aquesta manera, aconseguim que el nen no percebi la visita com una cosa negativa, sinó com una cosa necessària i alhora fins i tot agradable, ja que se sentirà cuidat i protegit.

Amb aquesta experiència ajudem als nens a que quan siguin adults no rebutgin el dentista pels mals records, el que els porta a descuidar la seva salut dental i a patir problemes amb greus conseqüències funcionals i estètiques.

odontopediatría en Terrassa
mascarilla relajante infantil

mascareta de relaxació infantil

Els nens no sempre són capaços de ser pacients i cooperadors durant el tractament i altres vegades és la mateixa por a que els facin mal el que els impedeix obrir la boca. Ara hem incorporat, per a nens de a partir de quatre anys, l’opció de la sedació per inhalació i d’aquesta manera fer que la seva experiència en el dentista sigui molt més positiva i relaxant.

Es tracta d’un servei de teràpia analgèsica de curta durada mitjançant una màscara nasal que proporciona una barreja de gasos medicinals (òxid nitrós i oxigen). Aquesta combinació es coneix com “gas del riure“.

Indicat per a nens amb: fòbies, traumes associats a l’entorn mèdic, reflex nauseós pronunciat, limitacions de comportament o bé ansietat.

Alleuja ràpidament el dolor agut i elimina la preocupació que genera la incertesa davant el dolor, a més l’especialista pot centrar-se totalment en el tractament i no ha de gestionar el possible dolor del pacient.