Nou servei

Amb la intenció d’oferir la màxima qualitat en la nostra assistència dental, Clínica Dental Can Parellada els ofereix als seus pacients una assessora dental personal.

asesora dental personal

La seva assessora dental personal s’encarregarà de saber el motiu de la seva consulta per ajudar-lo en tot el que necessiti durant el seu tractament.

asesora dental personal

La seva assessora dental personal, amb tot el material previ reunit (fotografies, radiografies, ortopantomografies, TAC 3D, etc.) farà d’interlocutora / mediadora entre el doctor i vostè al box de primeres visites perquè totes les qüestions quedin exposades i resoltes amb l’especialista.

asesora dental personal

Un cop hagi estat visitat pel doctor, aquest proposarà un pla de tractament complet sorgit de l’estudi del seu cas amb els altres especialistes. La seva assessora dental es reunirà personalment amb tot l’equip d’especialistes (doctors, equip de pròtesis, laboratori …) per poder explicar-li a vostè el seu estat bucal actual, les fases dels diferents tractaments i els beneficis finals que obtindrà del pla de tractament complet proposat , aclarint així tots els dubtes.

asesora dental personal

La seva assessora dental personal, serà la persona de contacte durant el seu pla de tractament complet, l’acompanyarà i respondrà totes les preguntes que li puguin sorgir durant el procés i posteriorment, ja que disposarà del seu telèfon mòbil, Whatsapp i correu electrònic directes.

Volem escoltar-lo i que durant el seu tractament senti una experiència agradable i professional, una atenció única i propera com a pacient.