sedació conscient

És una tècnica anestèsica en la qual s’administra als pacients que ho necessitin la combinació d’un o diversos medicaments que provoquen una lleu depressió del sistema nerviós central.

Estarà tranquil, no adormit, podrà respondre al seu doctor.

Estarà monitoritzat en tot moment i sota la supervisió d’un metge anestesista.

Mitjançant la sedació conscient s’elimina l’ansietat o la por generada per la visita al dentista. A més, el pacient entra en un estat de relaxació i somnolència, però sense perdre la facultat de respondre a les ordres de l’odontòleg, ja que no es tracta d’una anestèsia general.

Està indicada en persones amb por o fòbia als procediments dentals, en persones ansioses o per a tot aquell que vulgui un grau de confort extra en la visita al dentista.

Una altra indicació important són els tractaments de llarga durada en una única sessió de diverses hores, ja que es poden realitzar amb una excel·lent tolerància per part del pacient.

Un cop acabada la sessió s’eliminen ràpidament els efectes produïts per la sedació.

sedación consciente

Ideal per als que no disposen de temps o els inquieta venir al dentista

no dispone de tiempo de espera
angústia o fobia al dentista
mascarilla relajación adultos

mascareta de relaxació

Es tracta d’un servei de teràpia analgèsica de curta durada mitjançant una màscara nasal que proporciona una barreja de gasos medicinals (òxid nitrós i oxigen). Aquesta combinació es coneix com “gas del riure”.

Indicat per a pacients amb: fòbies, traumes associats a l’entorn mèdic, reflex nauseós pronunciat, limitacions de comportament o bé ansietat.

Alleuja ràpidament el dolor agut i elimina la preocupació que genera la incertesa davant el dolor, a més l’especialista pot centrar-se totalment en el tractament i no ha de gestionar el possible dolor del pacient.

Avantatges de l’ús de la màscara relaxant:
Tractament no invasiu.
D’acció ràpida (4-5 inhalacions).
Recuperació en 5 minuts.
Pocs i lleus efectes secundaris que són reversibles.
Alt perfil de seguretat i tolerabilitat.

ulleres de vídeo

Aquest dispositiu és un entreteniment audiovisual que aconsegueix que el pacient es submergeixi en els continguts i focalitzi la seva atenció lluny dels procediments que es duen a terme dins de la seva boca.

Aquesta sensació realment aconsegueix crear una total relaxació i centra la seva ment fora del procediment mèdic que s’està realitzant.

La por i l’ansietat generalment inhibeixen als pacients en la recerca del tractament dental. Les tècniques de distracció audiovisual han demostrat reduir l’ansietat i la por durant els procediments dentals.

video-gafas