Som especialistes en casos complexos

A Clínica Dental Can Parellada estem especialitzats en casos complexos i us ho volem demostrar: rehabilitem boques en molt mal estat.

En aquesta pàgina, us volem mostrar les tècniques en implantologia dental, ortodòncia i estètica que usem en casos difícils, complexos o llargs, a més de donar-vos motius per solucionar els vostres problemes odontològics amb nosaltres.

casos dentales complejos

solucions excepcionals en implantologia

casos difícils: persones amb poc os maxil·lar o mandibular

casos dentales complejos

Implants zigomàtics

És una tècnica avançada que consisteix a col·locar uns implants llargs a l’os zigomàtic (àrea del pòmul) per eliminar la necessitat d’empelts ossis. Ens permet la col·locació de dents provisionals fixes de forma immediata.

disposem de cirurgians maxil·lofacials experts en implants zigomàtics
casos dentales complejos

Implants curts

De forma mínimament invasiva, aquests implants permeten col·locar peces definitives de manera senzilla i ràpida a pacients amb poc os.

casos complexos de cirurgia implantològica on cal l'experiència d'especialistes
casos dentales complejos

Lateralització del nervi

Gràcies a tècniques de cirurgia implantològica avançada, com la mobilització del nervi dentari, ara és possible col·locar implants a la zona posterior mandibular.

solucions per a casos extrems
casos dentales complejos

Empelt d’os

Material de farciment que es col·loca als maxil·lars quan l’os s’ha deteriorat i cal restablir-lo per a la col·locació d’implants dentals.

casos difícils: persones sense os maxil·lar o mandibular

casos dentales complejos

Sistema ImplanTize

ImplanTize és un sistema d’implants personalitzats de titani, utilitzat per a la rehabilitació de maxil·lars amb pèrdua òssia severa, on no està indicada la col·locació d’implants convencionals o implants zigomàtics.

casos difícils: persones amb molts implants per col·locar i poc temps

casos dentales complejos

Boca completa en 1 dia

És la tècnica implantològica de càrrega immediata. Es realitza l’extracció de les peces afectades (en el cas que n’hi hagi), a continuació s’insereixen els implants i col·loquem les dents noves. Tot en el mateix dia (previ estudi amb TAC 3D).

sortirà de la clínica dental amb les dents col·locades

Solucions excepcionals en cirurgia oral

casos difícils: intervencions profundes, llargues i complexes

casos dentales complejos

Càncer oral

A Clínica Dental Can Parellada disposem de personal especialitzat en la detecció precoç i el tractament del càncer oral. Ja a la primera visita, se li farà un examen de teixits tous (llavis, galtes i llengua) per verificar que no hi ha cap tumor.
I en cas que tingui un tumor (benigne o maligne) allotjat a la zona oral, els nostres cirurgians maxil·lofacials l’extrauran.

disposem de metges cirurgians maxil·lofacials

solucions excepcionals en ortodòncia

casos difícils: desviacions o malformacions facials

casos dentales complejos

estudi cefalomètric previ

Cirurgia ortognàtica + ortodòncia

Permet tractar, ja sigui per motius funcionals o estètics, aquells casos en què hi ha problemes d’harmonia facial, és per això que també s’anomena cirurgia de les deformitats facials.

En els casos en què afecta els ossos del maxil·lar o la mandíbula, es produeixen problemes d’oclusió, dificultats d’encaix o males adaptacions de la mandíbula, per això l’operació no només proporciona resultats estètics, sinó que funcionalment és molt important.

Els pacients han de combinar aquesta cirurgia amb l’ortodòncia per a uns resultats òptims.

intervé l'equip de cirurgia maxil·lofacial i el d'ortodòncia

Solucions excepcionals en estètica dental

casos difícils: casos extrems de dents antiestètiques

casos dentales complejos

Allargament de dents curtes

Quan un excés de geniva cobreix part de l’esmalt de les dents, s’anomena “somriure gingival”, on les dents semblen més curtes.

Per fer que les dents es vegin més llargues es realitza una gingivectomia: una petita cirurgia molt senzilla, ràpida, indolora i sota anestèsia local que elimina l’excés de geniva.

Tractaments en conjunt per aconseguir el millor resultat estètic
cas real d'estètica dental

Dents deteriorades

Solucionem casos extrems d’estètica dental, com dents molt deteriorades per una malaltia que afecta els ossos (Amelogenesis Imperfecta), casos de dents trencades o molt tacades.

Es fa un estudi exhaustiu i multidisciplinari per enfocar la solució més efectiva. Es fabriquen restauracions i pròtesis dentals totalment a mida i que es col·loquen de forma definitiva.

Som referents en casos molt complexos

Sedació conscient

Mitjançant la sedació conscient el pacient entra en un estat de relaxació i somnolència, però sense perdre la facultat de respondre a les ordres de l’odontòleg, ja que NO és una anestèsia general.

La sedació s’aplica en tractaments de llarga durada d’una única sessió de diverses hores, ja que es redueix la sensació del temps transcorregut durant la cirurgia, eliminant les molèsties.

També està indicada en persones amb por o fòbia als procediments dentals, en persones ansioses o per a tothom que vulgui un grau extra de confort.

casos dentales complejos

casos difícils: persones amb molts tractaments o molt llargs

millora el postoperatori
agrupem diversos tractaments en 1 sola sessió
elimina l'ansietat o la por dels tractaments dentals

Tenim tot el necessari

En Clínica Dental Can Parellada estamos especializados en casos complejos ya que disponemos de grandes profesionales, la última tecnología, unas instalaciones inmejorables, una amplia experiencia y espíritu de innovación continua.

finançament fins a 84 mesos sense interessos
quiròfan especialitzat
metges anestesiòlegs
tots els especialistes i especialitats al mateix centre
taxi per a cirurgies
Assesora dental personal
30 anys ens avalen
casos dentales complejos

EXPLORI L'APARTAT DE CASOS REALS

Implants dentals