Volem donar la millor assistència:

El nostre objectiu és proporcionar cites puntuals als nostres pacients i és per aquest motiu que tenim un protocol a seguir en cas de cancel·lacions o no assistència a una cita.

D’aquesta manera podem utilitzar millor el temps disponible amb els nostres pacients que pateixen dolors aguts i que requereixen d’una atenció immediata d’urgències.

Clínica Dental Can Parellada fa tot el possible per concertar les cites en horaris que li encaixin millor a vostè, per això oferim un ampli horari:

  • De dilluns a divendres de 8 a 20 h.
  • Dissabtes matí: servei exclusiu d’urgències dentals de 9 a 14 h.
  • Festius, diumenges i Dissabtes tarda: atenció d’urgències dentals exclusivament telefònica o videotrucada de 9 a 21 h.
  • A més, obrim a l’agost.

Cancel·lació d’una cita:

Com a mostra de respecte a les necessitats mèdiques dels altres pacients, Clínica Dental Can Parellada li demana que truqui amb suficient antelació quan sàpiga que no pot assistir a una cita programada:

  • Avisi amb 24 hores d’antelació per a les cites convencionals.
  • Avisi amb un mínim de 72 hores d’antelació si es tracta de visites que inclouen SEDACIONS.

Al cancel·lar una cita, la seva hora es donarà a algú que necessiti un tractament urgent. Tenim moltes sol·licituds per a cites i, si cancel·leu aviat, li donarà la possibilitat a una altra persona d’accedir a un tractament oral.

Com cancel·lar la seva cita:

Per cancel·lar qualsevol cita, si us plau truqui a el telèfon fix 93 731 78 20 o al WhatsApp / Telegram 608 297 949, és molt important que quedi confirmada per part de la clínica la cancel·lació de la visita.

Si no responguessin a la trucada telefònica, pot deixar un missatge detallat a la bústia de veu (nom i cognoms, dia i hora de la visita). Si vol canviar l’horari de la seva cita, ha de deixar-nos el seu número de telèfon i de dir-nos quan podem tornar a trucar-li.

 

NO assistència d’una cita sense avisar:

Es considera que una persona NO assisteix a la seva cita programada quan no es presenta sense haver avisat 24 hores abans per cancel·lar la seva visita o 72 hores abans si es tracta de visites amb sedacions.

Es tracta d’un inconvenient per a aquelles persones que necessiten un tractament urgent, així com per a la clínica dental, ja que el doctor, l’auxiliar i el box es quedaran inoperatius durant el temps que se li ha reservat per a vostè, amb les conseqüents pèrdues econòmiques per a la clínica dental.

Recordeu que quan es presenti aquesta situació, es registrarà en l’historial del pacient com “no va assistir a la seva cita programada“. En cas de NO assistir a una cita superior o igual a 1 hora, s’aplicarà de forma automàtica en el seu historial un càrrec de:

  • 100 € per a les visites convencionals.

  • L’import íntegre de la sedació si la visita era amb SEDACIÓ.