facetes sense tallar: Lumineers®

Lumineers® és la marca líder en facetes dentals.
Es tracta de facetes de porcellana de màxima qualitat que poden col·locar-se en dues o tres visites al dentista, sense punxades, ni tallat de l’estructura sensible de la dent gràcies al seu gruix mínim (encara que pot ser necessari el contornejat de la dent).

Fabricades de CERINATE, una porcellana patentada que manté la seva brillantor i integritat per més de 20 anys.

carillas lumineers Terrassa
carillas lumineers Terrassa
carillas lumineers Terrassa

abans

carillas lumineers Terrassa

després

carillas lumineers Terrassa

facetes sense tallar: Crystal Esthetic®

Crystal Esthetic®, és una restauració estètica d’excel·lent qualitat dissenyada per donar solució a una gran varietat de casos clínics. Amb ella s’aconsegueix donar resposta a les demandes, cada vegada més grans, de disseny de nous somriures, en el camp de l’estètica dental.

Facetes amb base de disilicat de liti personalitzades mitjançant un elaborat procés d’estratificació ceràmica.

Entre els seus principals avantatges es troben:

  • Procediment no invasiu.
    No cal tallar la dent.
  • Preparació sense anestèsia.
  • Absència de provisionals.
  • Reducció considerable del temps a la clínica.

El disilicat de liti, a causa de l’alta densitat dels cristalls de la matriu del vidre, ofereix unes excel·lents propietats mecàniques i una elevada resistència juntament amb unes propietats òptiques excepcionals, així el teu somriure lluirà més natural.

carillas crystal esthetic
carillas crystal esthetic

crystal esthetic

abans

carillas crystal esthetic

després

carillas crystal esthetic

abans

carillas crystal esthetic

després

carillas crystal esthetic

Imatges cedides pel Laboratori Corus Ballesdent

ballesdent crystal esthetic

facetes de porcellana

Les facetes fetes de porcellana són fines peces d’aquest material que s’utilitzen per corregir els defectes de les dents i donar un aspecte natural, alhora que proporcionen força i resistència comparable a l’esmalt de la dent natural.

Sovint és el material d’elecció per a aquells que busquen fer lleugeres alteracions de posició, per canviar la forma de la dent, la mida o el color. Aquest tipus de facetes consisteixen en la unió de finíssimes làmines ceràmiques que es fusionen artesanalment donant la forma i textura de l’esmalt.

carillas de porcelana

abans

després

màxima estètica i acabats naturals

facetes de disilicat

El disilicat de liti és un material innovador de ceràmica que dóna molt bons resultats en les restauracions de dents, proporcionant perfectes acabats estètics gràcies a la seva duresa i la seva fortalesa a la boca. És un material ceràmic de gran resistència que es realitza després d’un procediment de cristal·lització del vidre a través de calor.

En quins casos s'utilitza el disilicat de liti en odontologia?

Avui dia, els dentistes fan servir aquest material per a la col·locació d’una gran varietat de pròtesis dentals, com poden ser les facetes, les incrustacions, les corones anteriors i posteriors, les corones que es posen sobre els implants, o en els mateixos ponts, entre d’altres.
Es tracta d’un compost que s’utilitza per a moltes finalitats en el món de l’odontologia, el qual ha estat gairebé una revolució gràcies a la seva gran durada i el seu acabat estètic.

Quins són els seus beneficis?

Gràcies als avenços tecnològics i a les investigacions que s’han dut a terme en aquest camp, els materials amb els quals es treballa avui en dia en el món dels dentistes han millorat notablement. Amb el disilicat de liti s’ha aconseguit obtenir un acabat molt natural i igual al de les dents del pacient.

A part d’aquesta propietat estètica, alhora s’aconsegueix que duri molt més temps la peça que es col·loca amb aquest material, sent menys probable que es trenqui, ja que té una gran resistència i que siguin més duradores, a causa de la seva baixa resistència a ser desgastada.
Una altra de les grans avantatges d’aquest compost és que disposa d’un alt grau de translucidesa, el que significa que no s’ha de d’aplicar cap ceràmica de recobriment en el tractament al pacient, a diferència d’altres tipus de materials.

Com s'han de cuidar per gaudir d'uns òptims resultats?

La cura de les peces realitzades amb incrustacions de disilicat de liti és el mateix que es realitza amb les dents naturals, és a dir, s’ha de de dur a terme una higiene dental diària amb la raspallada després de cada àpat i col·lutori bucal. Només el pacient sabrà que porta aquest tipus de peces i podrà gaudir de la seva resistència i comoditat.

El disilicat de liti és ara la millor opció per a la restauració de les dents i és el més avançat que hi ha en aquest moment a les clíniques dentals. Tot són avantatges ja que s’ajusta perfectament a la geniva del pacient, posseeix la transparència adequada perquè no es noti i un color exacte al de la dent natural, i la seva duresa i resistència és excel·lent.

carillas de disilicato

material innovador en el camp de l'odontologia, de gran duresa i resistència

facetes feldespàtiques

Les facetes feldspàtiques estan indicades per a casos en els quals necessitem millorar l’estètica sempre que el pacient no tingui cap problema de bruxisme (grinyoli les dents a la nit).

En aquests casos, l’estètica dental aconseguida per aquest tipus de ceràmiques és excel·lent: màxima naturalitat, màxima integració de la dent a la boca i uns resultats estètics insuperables. Tot això és a causa del procés de fabricació d’aquest tipus de facetes estètiques. Es realitzen de manera artesanal al laboratori, per capes i pas a pas. Això permet al tècnic de laboratori realitzar una anatomia i una naturalitat única en porcellana.

Cap treball de laboratori o en clínica supera l’estètica aconseguida per les facetes feldspàtiques.

carillas feldespáticas

resultats amb una excel·lent estètica i naturalitat, ja que les peces es fabriquen artesanalment

facetes de composite

El composite és un tipus de resina composta que es col·loca en la part visible de la dent. Aquesta tècnica és l’única que es fa a mà alçada directament sobre la dent del pacient.

Amb aquest tipus de facetes s’aconsegueixen uns acabats amb excel·lents resultats, ja que es treballa amb materials específics d’alta estètica i translucidesa.
Es tracta de facetes molt fines, de manera que no cal rebaixar el gruix de les dents.

Alguns dels seus avantatges són:

  • Col·locació immediata, en molt poc temps.
  • Totalment personalitzades, el pacient pot interactuar amb l’acabat final.
  • Es poden modificar.
  • És una tècnica reversible.

Pot ser necessari retocar-les anualment.

carillas composite Terrassa
carillas composite Terrassa

abans

carillas de zirconio antes

després

carillas de zirconio después

sessió de 4 hores aproximadament

material innovador d'altes prestacions
sense rebaixar ni tallar la dent
en una sola sessió
facetes totalment personalitzades

A Clínica Dental Can Parellada utilitzem els materials i tècniques més novedosos per aconseguir aquell somriure natural tan desitjat.

EXPLORI L'APARTAT DE CASOS REALS

Estètica dental