Facetes sense tallar a Terrassa

A Clínica Dental Can Parellada t’oferim facetes sense tallar: Lumineers®.
Lumineers® és la marca líder en facetes dentals. Es tracta de facetes sense tallar a Terrassa de màxima qualitat que poden col·locar-se en dues o tres visites al dentista, sense punxades, ni tallar l’estructura sensible de la dent gràcies al seu mínim gruix.

Fabricades de CERINATE, una porcellana patentada que manté la seva brillantor i integritat per més de 20 anys.

carillas sin tallar en Terrassa

 

A Clínica Dental Can Parellada t’oferim les facetes sense tallar: Crystal Esthetic®.
Crystal Esthetic® és una restauració estètica d’excel·lent qualitat dissenyada per donar solució a una gran varietat de casos clínics amb facetes sense tallar a Terrassa. Amb ella s’aconsegueix una resposta a les demandes, cada vegada més grans, de disseny de nous somriures, en el camp de l’estètica dental. Facetes amb base de disilicat de liti personalitzades, mitjançant un procés d’estratificació ceràmica.

Entre els seus principals avantatges es troben:
és un procediment no invasiu, no cal tallar la dent, preparació sense anestèsia, absència de provisionals i reducció considerable del temps a la clínica.

El disilicat de liti, a causa de l’alta densitat de cristalls de la matriu de vidre, ofereix excel·lents propietats mecàniques i una resistència a les propietats òptiques excepcionals, així el teu somriure lluirà més natural.

carillas sin tallar en Terrassa

A Clínica Dental Can Parellada utilitzem els materials i tècniques més innovadors per aconseguir aquest somriure natural tan desitjat.