protector bucal esportiu Terrassa

Protectors bucals esportius a mida a Terrassa


Quin esport t’apassiona?

¿Ciclisme, futbol, ​​hoquei, bàsquet, boxa?

protector bucal esportiu Terrassa
En quin esport penses?


Protectors bucals personalitzats

L’ús de protectors bucals és necessari en alguns esports com a mitjà de prevenció, encara que aquests no suposin un contacte directe amb l’oponent.

Quan he de portar un protector bucal?

Generalment s’associa l’ús dels protectors bucals als esports de contacte com les arts marcials, la boxa o el rugbi. Però la veritat és que la utilització d’un protector bucal és convenient en tots els esports en què pugui haver caigudes que ens facin patir un traumatisme maxil·lofacial, entre ells el bàsquet, l’hoquei o el futbol.

Un impacte contra el terra o un cop desafortunat pot causar la fractura de la corona o de la dent i la seva possible pèrdua, una fractura de l’os maxil·lar o de l’articulació temporomandibular o lesions en els teixits tous com les genives, la llengua o al paladar.

Els protectors bucals poden usar-los tant adults com nens, sent potser més necessari el seu ús en aquests últims. Només haurem d’escollir el tipus de protector bucal més adequat per a la seva edat i les seves necessitats.

protector bucal esportiu Terrassa


Egara Oral Protect són els protectors bucals a Terrassa de Clínica Dental Can Parellada i tenen les següents característiques i avantatges:

  • Totalment personalitzats.
  • Fabricats a la mida de la teva boca.
  • Màxima protecció de l’articulació temporomandibular.
  • Màxim rendiment.
  • Màxima adaptació, ajust perfecte.
  • Practica el teu esport preferit de manera segura.Fabricació personalitzada a mida:

Els protectors bucals esportius a Terrassa personalitzats han de ser realitzats per un professional odontòleg. L’avantatge que presenten aquests protectors bucals, és que estan fets específicament per a nosaltres, portant les característiques de la nostra dentadura. D’aquesta manera es fixen correctament. Farem una impressió dental per a la perfecta adaptació dels nostres protectors bucals a Terrassa. Utilitzem la tecnologia més avançada per oferir productes de la màxima qualitat.

Clínica Dental Can Parellada elaborarà al laboratori protètic el dispositiu a partir del registre exacte de la boca de l’esportista. D’aquesta manera el protector és únic, personalitzat i adaptat totalment a la seva dentadura.

El resultat és un protector bucal que ens permet parlar i respirar amb total comoditat, adaptant-se a les nostres necessitats segons el tipus d’esport que practiquem tenint en compte en quines zones necessitem una major protecció.

Els protectors bucals a Terrassa són una inversió en salut a llarg termini, per al seu ús esportiu.

Practiqui esport de manera segura, protegeixi les seves dents i mandíbula.