solidaridad Terrassa material sanitario

Clínica Dental Can Parellada en solidaritat amb Terrassa fa entrega de material sanitari

Ajudem amb el nostre material

A causa de l’estat d’emergència sanitària en el qual ens trobem per causa del CORONAVIRUS, ha sorgit una necessitat de material sanitari.

Sent solidaris amb la necessitat d’aquest material sanitari a la nostra ciutat de Terrassa, Clínica Dental Can Parellada ajuda als equips sanitaris donant aquests materials:

  • 6.000 unitats de guants.
  • 500 unitats de mascaretes quirúrgiques.
  • 250 unitats de gorros d’un sol ús.

La Policia Municipal ha recollit aquest dimarts 24 de març el material sanitari a les nostres instal·lacions perquè el posin a l’abast de les entitats que ho necessitin.

solidaridad Terrassa material sanitario

Atenem urgències dentals

Volem comunicar-li que, seguint la recomanació del COEC (Col·legi Oficial d’Odontòlegs de Catalunya), durant aquesta situació, Clínica Dental Can Parellada disposa d’un EQUIP ESPECÍFIC I ESPECIALITZAT treballant més dur que mai per cobrir totes les URGÈNCIES DENTALS que puguin sorgir a qualsevol persona. Restem actius per ajudar-vos.

D’aquesta manera, en aquests moments tan complicats, contribuïm amb la Sanitat Pública per tal de descongestionar i reduir el nombre de visites odontològiques en els Hospitals i Centres Públics Sanitaris, aportant la nostra experiència de 28 anys en el sector dental.

urgències dentals durant coronavirus

Estem preparats per atendre’l amb la màxima seguretat

A Clínica Dental Can Parellada estem preparats amb els equips i mesures de protecció necessaris per garantir la seguretat als nostres pacients i al nostre equip, utilitzant ulleres protectores, mascareta, guants i gorro com a elements barrera útils per evitar el contagi del coronavirus.

Amb aquestes i altres recomanacions amb relació a les mesures d’higiene, desinfecció i esterilització, el nostre equip de professionals estarà complint, com sempre, amb els màxims protocols de seguretat.

Amb la col·laboració de tots, farem front al Coronavirus.