sedación consciente en Terrassa

Sedació conscient a Rubí

La sedació conscient és una tècnica anestèsica en la qual s’administra als pacients que ho necessitin la combinació d’un o diversos medicaments que provoquen una lleu depressió del sistema nerviós central. Des de fa un temps, Clínica Dental Can Parellada disposa de la sedació conscient a Rubí per oferir-la als seus pacients com a tècnica de relaxació.

Entenem per sedació conscient l’estat en que, tot i romanent deprimit el nivell de consciència, es preserven els reflexos protectors, es manté el control de la respiració i la resposta a estímuls verbals o tàctils.

Mitjançant la sedació conscient en Clínica Dental Can Parellada s’elimina l’ansietat, nervis o la por generada per la visita al dentista. A més, el pacient entra en un estat de relaxació i somnolència, però sense perdre la facultat de respondre a les ordres de l’odontòleg, ja que no es tracta d’una anestèsia general. Estarà monitoritzat en tot moment i sota la supervisió d’un metge anestesista.

Un cop acabada la sessió s’eliminen ràpidament els efectes produïts per la sedació.

sedación consciente en Rubí

 

Indicacions de la sedació conscient a Rubí:

  • Està indicada per a persones amb por o fòbia als procediments dentals, per a persones ansioses o per a tot aquell que vulgui un grau de confort extra a la visita al dentista.
  • Una altra indicació important són els tractaments de llarga durada en una única sessió de diverses hores, ja que amb aquest mètode es poden realitzar amb una excel·lent tolerància per part del pacient, ja que el temps sembla que transcorri més ràpid i s’està còmodament relaxat. Ideal per a persones que disposen de poc temps per a les visites.

sedación consciente en Rubí

Els nostres metges anestesiòlegs estan titulats via MIR, tenen una extensa experiència professional, són experts en anestèsia dental, sent especialistes en el tractament i eradicació de l’ansietat, experts en el maneig de la via aèria del pacient i experts en reanimació cardiopulmonar. A Clínica Dental Can Parellada li oferim un equip multidisciplinari que podrà realitzar sedacions en nens, en adults i en pacients amb discapacitats lleus-moderades o amb limitacions del comportament.

No dubti en preguntar qualsevol dubte sobre la tècnica de sedació conscient a Rubí, estarem encantats de resoldre-la. Mentrestant, pot llegir les instruccions o consentiments de què disposem a la nostra clínica per a més informació:

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/odontopediatria/sedacion-cas.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/odontopediatria/sedacion-cat.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/previas/tto-sedacion-prev-cas.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/previas/tto-sedacion-prev-cat.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/posteriores/sedacion-consciente-post-cat.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/posteriores/sedacion-consciente-post-cas.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/consentimiento/sedacion-consciente-cat.pdf

http://www.dentalcanparellada.es/pdf/consentimiento/sedacion-consciente-cas.pdf